Tack för att ni finns! 
Alex 2.jpg

ALEX PACHECO

Född i Madrid, bosatt i Farsta, cyklandes på elcykel, åkandes på motorcykel, ibland på snöbräda i Järvsöbackarna. Ständigt utmanande med nya infallsvinklar och mannen bakom loggan till Osvenskheter, ett hönshus runt knuten, webbdesignen - och mycket mer. Muchas graçias, querido amigo! 

http://crashboombang.se

Yordana 2 .jpg

YORDANOS TSEHAYE

Hon var 19 år då hon ensam flydde från Eritrea. Många år senare satt vi bredvid varandra och såg våra döttrar träna taekwondo. Idag är vi grannar. Ibland kan krig och elände föra någonting gott med sig. Men hennes bror Seyhoum Tsehaye sitter sorgligt nog kvar i samma fängelse som Dawit Isaak – sedan 2005.

https://onedayseyoum.org/

3676353_2048_1152.jpg

TOBIAS HÜBINETTE

Född i Sydkorea, uppvuxen i Motala och ständigt i framkant och påläst om allting som har med ursprung, demografi, identitet, kultur och samhälle att göra. Påhoppad av troll och andra dumskallar men orädd och ödmjuk på ett sätt som gör honom unik i kampen mot ignorans och färgblindhet. Heja heja! 

https://tobiashubinette.wordpress.com/

Emma Philipsson.png

EMMA PHILIPSSON

Denna oerhört kloka person,  som också är min granne i Dalen, lärde jag känna typ nyss och hux flux blev hon min mentor. "Undvik kändisar" sade hon och förklarade varför. Emma är bland det mest genuina jag mött på länge och hade jag varit gravid hade hon helt klart blivit min doula. Lyssna på henne i  Förlossningspodden! 

https://play.acast.com/s/forlossningspodden